[2s.mk-friends] НСНД Белград 21-22.04.2012

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Sun Apr 8 04:02:23 UTC 2012


Може да одиш и да се враќаш со нас :)
Нормално би било уште боље да има уште еден да ни е на сите финансиски
поисплатливо.
Ја би да тргнеме за на кај дома во недела наутро, ама се е ствар на договор.

On Sun, Apr 8, 2012 at 3:31 AM, Vladan Popovic <vladanovic at gmail.com> wrote:
> On 04/07/2012 07:56 PM, Tamara Atanasoska wrote:
>>
>> Јас ќе одам со кола, има место за 2ца, одиме за НСНД се враќаме после Шер.
>
> +1
>
> Може јас да одам со вас и/или да се враќам со вас, зошто и јас планирам да
> седам 2та викенда. Се враќаме во сабота ако не се лажам?
>
> поздрав
>
> --
> Владан
>


More information about the Ossm-members mailing list