[2s.mk-friends] Сместување на Share

Blagoj Petrushev b.petrushev at gmail.com
Sun Apr 8 11:37:08 UTC 2012


2012/4/8 Novica Nakov <novica at on.net.mk>:
>> Резервацијата е за 26,27,28 април 2012.
>
> планот е да си одиме 28-ми одма после конференција?

не. резервациите се за 3 ноќи  (26,27,28).
значи, доаѓаме во четврток рано сабајле, си одиме во недела.


More information about the Ossm-members mailing list