[2s.mk-friends] Сместување на Share

Novica Nakov novica at on.net.mk
Sun Apr 8 11:33:52 UTC 2012


> Резервацијата е за 26,27,28 април 2012.планот е да си одиме 28-ми одма после конференција?-- 
nnvc

„Да се биде опасен, тоа е задача за иднината.“ - А. Н. ВајтхедMore information about the Ossm-members mailing list