[2s.mk-friends] Бројка за GSoC

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Sun Apr 8 12:39:43 UTC 2012


знам за нив :)
мислев на другите кои се приклучија на листава, кои ни беа на follow up часот.
ама можно е и никој од нив да не се пријавил.
значи 10 сме некаде, неможам  да импресионирам со бројки :))

On Sun, Apr 8, 2012 at 12:16 PM, Arangel Angov <ufo at linux.net.mk> wrote:
> 2012/4/7 Tamara Atanasoska <tamara.atanasoska20 at gmail.com>:
>> Не ми е објавен, пишувам блог пост за овде
>> http://google-opensource.blogspot.com/.
>> Ама нема врска ќе се снајдам.
>
> Господ, Андреј, Моги, Гулиц, pokoko222 и Ана afaik тие се.
> --
> Арангел
> xmpp/mail
> ufo \o/ linux.net.mk
> http://blog.spodeli.org
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members


More information about the Ossm-members mailing list