[2s.mk-friends] НСНД Белград 21-22.04.2012

Dalibor Nasevic dalibor.nasevic at gmail.com
Sun Apr 8 21:44:20 UTC 2012


On 04/07/2012 06:49 PM, Aleks wrote:
> На 21 и 22 Април (за 2 недели) редовно ќе се одржи НСНД Белград. 

Тие што ќе одат со кола, за кога планираат тргање / враќање (Сабота
сабајле / Недела вечер)?

Мене ќе ми требаат 2 места за таа варијанта, ако не ќе разгледам опции
за со автобус.

-- 
Dalibor Nasevic
http://dalibornasevic.com
More information about the Ossm-members mailing list