[2s.mk-friends] НСНД Белград 21-22.04.2012

Azder azhder at gmail.com
Tue Apr 10 06:32:59 UTC 2012


епа еве јас да бидам тој +1 ако се делите по едновикендаши и двовикендаши

Се читаме (Se chitame).


2012/4/10 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>

> 2012/4/9 Vladan Popovic <vladanovic at gmail.com>:
> > може јас со уфо и стама да одам во тој случај ако не, па ќе се вратам со
> вас
> > од шер следниот викенд.
>
> Нема поента ова пошто има луѓе што ќе одат и ќе се враќаат само за
> НСНД Белград, подобро да одиш со Тамара да не мора Далибор да оди
> натаму со автобус. Тебе и онака ти е сеедно, ќе се вратиш со Тамара.
>
> Значи кај мене сме, Игор, Далибор + 1 и ја нормално.
> --
> Арангел
> xmpp/mail
> ufo \o/ linux.net.mk
> http://blog.spodeli.org
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120410/afb9f662/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list