[2s.mk-friends] НСНД Белград 21-22.04.2012

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Apr 10 06:22:28 UTC 2012


2012/4/9 Vladan Popovic <vladanovic at gmail.com>:
> може јас со уфо и стама да одам во тој случај ако не, па ќе се вратам со вас
> од шер следниот викенд.

Нема поента ова пошто има луѓе што ќе одат и ќе се враќаат само за
НСНД Белград, подобро да одиш со Тамара да не мора Далибор да оди
натаму со автобус. Тебе и онака ти е сеедно, ќе се вратиш со Тамара.

Значи кај мене сме, Игор, Далибор + 1 и ја нормално.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list