[2s.mk-friends] НСНД Белград 21-22.04.2012

Dalibor Nasevic dalibor.nasevic at gmail.com
Tue Apr 10 07:04:56 UTC 2012


On 04/10/2012 08:42 AM, Arangel Angov wrote:
> 2012/4/10 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
>> Далибор се пријави со + уште еден. It's only logical и ти да идеш со Тамара. :)
> Лее ова стануе интересно и ја сакам сеа у the fun car да се возам. :)

Значи, јас влегов у the fun car. Фала Уфо. :)

Btw, девојка ми доаѓа со мене (тој е тој +1 човек, да нема забуни). :)

-- 
Dalibor Nasevic
http://dalibornasevic.com
More information about the Ossm-members mailing list