[2s.mk-friends] НСНД Белград 21-22.04.2012

Azder azhder at gmail.com
Tue Apr 10 07:06:46 UTC 2012


2012/4/10 Dalibor Nasevic <dalibor.nasevic at gmail.com>

> On 04/10/2012 08:42 AM, Arangel Angov wrote:
> > 2012/4/10 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> >> Далибор се пријави со + уште еден. It's only logical и ти да идеш со
> Тамара. :)
> > Лее ова стануе интересно и ја сакам сеа у the fun car да се возам. :)
>
> Значи, јас влегов у the fun car. Фала Уфо. :)
>
> Btw, девојка ми доаѓа со мене (тој е тој +1 човек, да нема забуни). :)
>
> --
> Dalibor Nasevic
> http://dalibornasevic.com
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>

Не знам на какви забуни алудираш за да мора да нагласиш дека си со девојка
:P

Booyroom
http://wiki.spodeli.org/NSND/2012/%D0%91%D0%B5%D0%BB%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4пишете
се.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120410/03b33feb/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list