[2s.mk-friends] Бројка за GSoC

Gorjan Petrovski mogi57 at gmail.com
Tue Apr 10 14:29:12 UTC 2012


Мислам дека сме околу 10, можда нешто повеќе. Јас лично сум задоволен од
бројката на заинтересирани луѓе. Наредна година ќе бидат повеќе.

Стама, фала на поддршката!

Фала на сите за најенергичната и најдинамичката атмосфера во која сум
работел! EVAR! Пријавувањево за GSoC беше доживување што ќе го памтам цел
живот. Смејте се колку сакате, вистина е :D

Посакувам сите да не примат и повторно заедно да работиме!On Sun, Apr 8, 2012 at 7:10 PM, Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com
> wrote:

> On Sun, Apr 8, 2012 at 2:39 PM, Tamara Atanasoska
> <tamara.atanasoska20 at gmail.com> wrote:
> > знам за нив :)
> > мислев на другите кои се приклучија на листава, кои ни беа на follow up
> часот.
> > ама можно е и никој од нив да не се пријавил.
> > значи 10 сме некаде, неможам  да импресионирам со бројки :))
>
> 10 луѓе се импресивна бројка!
>
> Честитки за посветеноста на работата, и за апликацијата, на сите кои
> се пријавиле
> им посакувам да успеат да влезат на саканиот проект.
>
> Во секоја случај можеби во овој момент до 23 април е најпаменто, сите
> 10 апликанти
> да го презентираат проектот на кој се пријавиле и активностите кои што
> ги поправиле,
> нивната апликација и алатките и специфичниот начин на работа во секој
> проект пооделно.
>
> На тој начин ќе се даде фокус на проектите и учеството на членовите во
> пошироката
> заедница на слободен софтвер, отколку на тие 5000 долари и овие 3
> месеци на GSoC.
>
>
> --
> Igor
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>-- 
Gorjan
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120410/b33b1214/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list