[2s.mk-friends] НСНД Охрид

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Apr 11 22:05:13 UTC 2012


2012/4/11 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> 2012/4/9 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
>> Ко што гледам можеме 1ви и 2ри или пак 8ми и 9ти јуни.
>
> 9ти и 10ти јуни се датумите.
>
> Било каква дискусија може да оди тука понатаму.

http://wiki.spodeli.org/NSND/2012/Ohrid

TODO:
- Да се најде простор за 30тина луѓе (од прилика е ова)
- Да се најде решение за интернет + бекап интернет
- Да се бараат спонзори за да пробаме да покриеме храна и софт дринкс
- Да се контактираат заедниците од Бугарија, Албанија, Грција

Сите овие работи можат да почнат да се прават веднаш. Може да помогне кој сака.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list