[2s.mk-friends] НСНД Охрид

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Apr 30 18:43:50 UTC 2012


2012/4/12 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>

> http://wiki.spodeli.org/NSND/2012/Ohrid
>
> TODO:
> - Да се најде простор за 30тина луѓе (од прилика е ова)
> - Да се најде решение за интернет + бекап интернет
> - Да се бараат спонзори за да пробаме да покриеме храна и софт дринкс
> - Да се контактираат заедниците од Бугарија, Албанија, Грција
>


Вики страницата е апдејтувана, најдовме хостел, Sunny Lake Hostel, 12 eur
по кревет.

Ни треба помош околу просторија во која што би се оддржал настанот, ако
некој може да помогне при посредување околу некое школо или факултетите во
Охрид, нека се пријави, сеа за сеа неаме никаков фидбек а времето е кратко.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120430/c28f2805/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list