[2s.mk-friends] НСНД Белград 21-22.04.2012

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Tue Apr 17 22:33:51 UTC 2012


Со Владе решивме да тргаме во петок попладне. Кој ќе доаѓа со нас и
кога најрано ви одговара во петок?

On Tue, Apr 17, 2012 at 12:21 PM, Arangel Angov <ufo at linux.net.mk> wrote:
> 2012/4/17 Dalibor Nasevic <dalibor.nasevic at gmail.com>
>>
>> Може иста соба.
>
>
> Ок резервирано за мене, Далибор+1, Дамјан, Горан, Стама. Ќе бидеме во соба
> со Добрица и Филип од Загреб.
> --
> Арангел
> xmpp/mail
> ufo \o/ linux.net.mk
> http://blog.spodeli.org
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>


More information about the Ossm-members mailing list