[2s.mk-friends] НСНД Белград 21-22.04.2012

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Wed Apr 18 00:26:19 UTC 2012


On 04/18/2012 12:33 AM, Tamara Atanasoska wrote:
> Со Владе решивме да тргаме во петок попладне. Кој ќе доаѓа со нас и
> кога најрано ви одговара во петок?
>

јас доаѓам,
што порано, можам било кога

поздрав

-- 
Владан
More information about the Ossm-members mailing list