[2s.mk-friends] JavaScript во четврток

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Wed Apr 18 01:34:38 UTC 2012


> Здраво народе, дали сте расположени за нешто JavaScript во четврток на
> Програмски Јазици?
> 
> Мислам дека би било добро конечно да се потсобериме и пребројме колку од
> нас го користат чудото и какви проблеми имаат, па да почниме со размена
> на знаења и искуства и со овој јазик.
> 
> Па ако ви е ќеиф, или пак знајте некој шо исто така го работи JS пишете.

Објавено

http://blog.spodeli.org/2012/04/javascript-19-2012.html

(Objaveno)


-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list