[2s.mk-friends] Број на студенти на техничките факултети

Nenad Efremov beastmaster763 at gmail.com
Fri Apr 20 09:02:07 UTC 2012


Заврши работа ? :o

On Fri, Mar 16, 2012 at 10:24 PM, Boris Kuzmanov
<boriskuzmanov2 at gmail.com>wrote:

> Здраво, ја малце да ве позамарам пошто ми требаат некои информации :)
>
> 1) Број на студенти
> 2) Број на електронски сервиси на факултетот? (опционално: кои?)
>
> Овие две информации ми требаат за ФЕИТ, Машински, ПМФ, ФОН, Европски,
> Штулов, Апостол Павле (Охрид), Техничкиот во битола и УГД?
> *Читај: само за техничките факултети, НЕ на ниво на цел факултет.*
>
> Фала.
>
> Поздрав,
> Борис Кузманов
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120420/ae4743b1/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list