[2s.mk-friends] НСНД Белград 21-22.04.2012

Azder azhder at gmail.com
Wed Apr 18 07:04:12 UTC 2012


Се пријавувам за во петок. Само сум на работа до 5.
On Apr 18, 2012 2:29 AM, "Vladan Popovic" <vladanovic at gmail.com> wrote:

> On 04/18/2012 12:33 AM, Tamara Atanasoska wrote:
>
>> Со Владе решивме да тргаме во петок попладне. Кој ќе доаѓа со нас и
>> кога најрано ви одговара во петок?
>>
>>
> јас доаѓам,
> што порано, можам било кога
>
> поздрав
>
> --
> Владан
>
> ______________________________**_________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.**org.mk <Ossm-members at lists.softver.org.mk>
> http://lists.softver.org.mk/**listinfo/ossm-members<http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120418/54b618d3/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list