[2s.mk-friends] Број на студенти на техничките факултети

Boris Kuzmanov boriskuzmanov2 at gmail.com
Fri Apr 20 17:35:30 UTC 2012


2012/4/20 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>

> Можеш да пишеш тука, ако си ги објавил некаде информациите.
>
> Поздрав,
>

Ми требаа за информации за инфографикот за "1 год. ФИНКИ", за да видиме
како се бројките на студенти низ другите технички факултети -
http://i.imgur.com/egIVh.jpg. Имам и точна бројка по факултет (од тие што
дадоа инфорација), но не можам да го најдам документот кај ми е. Ќе го
споделам ако го најдам и не заборавам.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120420/92576b58/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list