[2s.mk-friends] SHARE

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Sun Apr 22 23:22:05 UTC 2012


Иам карти во инбокс.
Дека се Unique треба да ви препратам по една.
Зошто не знам на крај што искочи кој ќе иде кој не,
ве молам пишете +1 под мејлов да ми пратам карта.

Фала.


More information about the Ossm-members mailing list