[2s.mk-friends] важни настани - ажурирање

Novica Nakov novica at on.net.mk
Sun Apr 29 06:57:33 UTC 2012


До луѓето што се вклучени во работите што се случуваат, да ве потсетам
дека постои една вики страница што ја оджруваме со години наназад:
http://wiki.spodeli.org/index.php?title=%D0%92%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D0%B8_%D0%BD%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8_%D0%B7%D0%B0_%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D0%BE%D1%82_%D1%81%D0%BE%D1%84%D1%82%D0%B2%D0%B5%D1%80_%D0%B2%D0%BE_%D0%A0%D0%B5%D0%BF%D1%83%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B0_%D0%9C%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%98%D0%B0

каде што ги бележиме важните настани што се случуваат тука.

Па допишете. Таму нема ништо допишано до 2011 г.


-- 
nnvc

Fools speak because they have to say something.
Wise speak because they have something to say.More information about the Ossm-members mailing list