[2s.mk-friends] #10години 2с.мк: Слободни филмови; 4-9 мај 2012 во Кинотека на Македонија

Novica Nakov novica at on.net.mk
Thu Apr 26 10:30:59 UTC 2012


По повод 10 години од основањето Слободен софтвер 
Македонија ќе организира* неколку проекции на слободни 
филмови и филмови кои ги третираат прашањата за авторски 
права, слободен софтвер и слободна култура.

Повеќе информации за филмовите се достапни на
slobodensoftver.org.mk/slobodnifilmovi/.


Сите сте поканети. Дојдете.
*Слободен софтвер Македонија се заблагодарува на Кинотека 
на Македонија за севкупната поддршка за организирањето на 
овој настан.


-- 
nnvc

An eye for an eye
makes the whole world blind.More information about the Ossm-members mailing list