[2s.mk-friends] Дежурство следна недела

Elena Petrevska elenapetrevska77 at gmail.com
Sat Aug 4 20:45:02 UTC 2012


Јове,

Со Алекс ќе бидеме дежурни, не е проблем , сепак одмори си се ти малку 
од патување.

Елена

On 08/03/2012 11:11 AM, Jovanka Gulicoska wrote:
> Здраво,
>
> јас треба да сум дежурна следната недела, ама летот од тука ми е на
> 6-ти и не знам дали ќе стигнам навреме.
> Алекс се согласи да ме замени (ако не можеш кажи да најдеме некој друг). :)
>
> Поздрав и се гледаме следната недела,
> Јованка
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
More information about the Ossm-members mailing list