[2s.mk-friends] Куќен ред КИКА

Goran Peoski goranpeo at gmail.com
Wed Aug 22 19:19:52 UTC 2012


Споредбата со формулите беше од самиот факт дека и покрај сите препреки
луѓето ќе си изнајдат начин да го прават она што „внатрешно” се „приморани”
да го прават: возење пребрзо, пушење, однесување без обзир за другите...

Што се однесува до невнесувањето алкохол, мислам дека е добра идеја.
Но, не е решение за овој проблем.

Пишувам затоа што не сакам да се забошоти разговоров под изговор дека ете
сега не внесуваме алкохол па нема потреба да дискутираме за хаклаб бон тон,
обврски и сл
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120822/d2f24687/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list