[2s.mk-friends] Состанок КИКА 29.08.2012

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Aug 26 16:39:29 UTC 2012


Во КИКА во среда во 18ч.

Дневен ред (меѓудругото):
- дежурни и дежурства (ревидирање на листата за новата сезона, да
видиме колку имаме плус/минус луѓе)
- клучеви и пристап до хаклабот (бравата е сменета има само два клуча,
би требало да се кај Дамјан)
- имплементација на системо за пристап со шифра или само RFID привезок?
- дефинирање на програмата од предлозите дадени на листа
- разно (додајте го вашиот предлог под оваа точка)

-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list