[2s.mk-friends] Состанок КИКА 29.08.2012

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Aug 26 16:58:07 UTC 2012


2012/8/26 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> - разно (додајте го вашиот предлог под оваа точка)
- потсетник за донации/разгледување на финансиска ситуација
- членови?

И ова само сакам да го пишам, ако сакате да учествувате во работата на
хаклабот дојдете, битни ни се вашите размислувања, идеи, предлози,
затоа се прават овие состаноци. Треба да одвоите час и половина во
денот ако сакате да се инволвирате, изговори не ни се потребни пошто
имаме база и во неа ги имаме скоро сите.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list