[2s.mk-friends] состанок со екипата на СФК во хаклаб КИКА утре 1.септември

Misha Popovikj popmisa at gmail.com
Fri Aug 31 10:17:16 UTC 2012


Утре 1.септември во 11ч. во КИКА ќе дојдат луѓето кои стојат позади
СФК Приштина. Ќе имаме состанок во очи конференцијата која ќе се случи
на крајот на наредната недела. На средбата ќе присуствувам јас како
претставник на 2с.мк а присуство најавија и други членови на
организацијата.

Меѓутоа, средбата е отворена па на неа може да присуствуваат и други
заинтересирани.

Би ценел ако дојдат луѓето кои почесто престојуваат во КИКА како и
луѓето вклучени во GSOC и Gnome програмата.

поздрав
Misha Popovikj
http://stream.kiberkotle.net


More information about the Ossm-members mailing list