[2s.mk-friends] состанок со екипата на СФК во хаклаб КИКА утре 1.септември

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Fri Aug 31 15:54:27 UTC 2012


11 претпладне, така? Јас ќе дојдам.

2012/8/31 Misha Popovikj <popmisa at gmail.com>

> Утре 1.септември во 11ч. во КИКА ќе дојдат луѓето кои стојат позади
> СФК Приштина. Ќе имаме состанок во очи конференцијата која ќе се случи
> на крајот на наредната недела. На средбата ќе присуствувам јас како
> претставник на 2с.мк а присуство најавија и други членови на
> организацијата.
>
> Меѓутоа, средбата е отворена па на неа може да присуствуваат и други
> заинтересирани.
>
> Би ценел ако дојдат луѓето кои почесто престојуваат во КИКА како и
> луѓето вклучени во GSOC и Gnome програмата.
>
> поздрав
> Misha Popovikj
> http://stream.kiberkotle.net
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120831/f72908c6/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list