[2s.mk-friends] жени во слободен софтвер - иницијатива на унеско

Ana Risteska a.risteska at gmail.com
Fri Aug 31 13:23:45 UTC 2012


До кога треба да се прати текстот?

2012/8/31 Misha Popovikj <popmisa at gmail.com>

> Здраво
>
> УНЕСКО собира информации за иницијативи поврзани со подобрување на
> улогата на жени во светот на слободниот софтвер.
>
> Ќе сака некој да подготви краток текст, не неопходно поголем од страна
> кој како 2с.мк ќе им го пратиме? Ана, Јована, Марија, Тамара...? Некој
> друг?
>
>
> http://www.unesco.org/new/en/media-services/single-view/news/unesco_is_looking_for_initiatives_promoting_womens_role_in_free_and_open_source_software/
>
> поздрав
>
> Misha Popovikj
> http://stream.kiberkotle.net
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120831/de47fa07/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list