[2s.mk-friends] жени во слободен софтвер - иницијатива на унеско

Elena Petrevska elenapetrevska77 at gmail.com
Fri Aug 31 13:56:18 UTC 2012


Миша, иако сум во Германија, би сакала ако има можност да помогнам.
Имам време тука овој месец додека учам јазик само , и само една
конференција Pythonians каде треба да се спремам да презентирам  ;  другото
време можам да спремам нешто.

Поздрав.

2012/8/31 Misha Popovikj <popmisa at gmail.com>

> Па нема ама ако може до кај средина на септември да е готов - би било
> океј. Ако сакаш може да поразговараме за форматот...
>
> поздрав
> Misha Popovikj
> http://stream.kiberkotle.net
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120831/d9195e91/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list