[2s.mk-friends] жени во слободен софтвер - иницијатива на унеско

Ana Risteska a.risteska at gmail.com
Fri Aug 31 14:13:32 UTC 2012


Миша, да, може да позбориме. Само нема да сум тука неделава, може и
на pirate pad концепт еден да напраиме...

2012/8/31 Elena Petrevska <elenapetrevska77 at gmail.com>

> Миша, иако сум во Германија, би сакала ако има можност да помогнам.
> Имам време тука овој месец додека учам јазик само , и само една
> конференција Pythonians каде треба да се спремам да презентирам  ;  другото
> време можам да спремам нешто.
>
> Поздрав.
>
> 2012/8/31 Misha Popovikj <popmisa at gmail.com>
>
>> Па нема ама ако може до кај средина на септември да е готов - би било
>> океј. Ако сакаш може да поразговараме за форматот...
>>
>> поздрав
>> Misha Popovikj
>> http://stream.kiberkotle.net
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120831/354de8cb/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list