[2s.mk-friends] жени во слободен софтвер - иницијатива на унеско

Misha Popovikj popmisa at gmail.com
Fri Aug 31 14:16:38 UTC 2012


> Миша, да, може да позбориме. Само нема да сум тука неделава, може и
> на pirate pad концепт еден да напраиме...

ok


More information about the Ossm-members mailing list