[2s.mk-friends] книги / хаклаб

Novica Nakov novica at on.net.mk
Wed Dec 5 14:14:22 UTC 2012


Молам колегата од КИКА што ги зеде книгите во понеделникот 
заради евиденција да ги напише нивните наслови на листава.

Фала.

-- ннвц


More information about the Ossm-members mailing list