[2s.mk-friends] 29c3: Congress everywhere

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Dec 13 12:39:32 UTC 2012


Може да се организира во хаклаб како и минатата година за оние што не
одат на CCC. Ако успеете да најдете уште еден проектор може паралелно
да се гледаат презентациите во двете соби, ќе има многу интересни
презенатации како и секогаш.

https://events.ccc.de/congress/2012/wiki/Congress_everywhere

Еве ја и програмата, па толку од мене, организирајте се кој сака :)

http://events.ccc.de/congress/2012/Fahrplan
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list