[2s.mk-friends] 29c3: Congress everywhere

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Tue Dec 25 10:47:57 UTC 2012


2012/12/13 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>

> Може да се организира во хаклаб како и минатата година за оние што не
> одат на CCC. Ако успеете да најдете уште еден проектор може паралелно
> да се гледаат презентациите во двете соби, ќе има многу интересни
> презенатации како и секогаш.
>

Дали некој има можност и желба да биде домаќин во најмала рака во четврток
и петок за предавањата што се пред пет часот?> https://events.ccc.de/congress/2012/wiki/Congress_everywhere
>
> Еве ја и програмата, па толку од мене, организирајте се кој сака :)
>
> http://events.ccc.de/congress/2012/Fahrplan
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20121225/53adcb33/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list