[2s.mk-friends] утре кафана

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Dec 14 21:43:52 UTC 2012


2012/12/14 novica <novica at on.net.mk>:
> сега, да не сакате да се договориме нешто проектче да пишуваме?

па да веќе имаше некој муабет утре у хаклаб... ајде, ја само треба да
си инсталирам arch на лаптопот и после сум free за некоја таква
активност.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list