[2s.mk-friends] утре кафана

novica novica at on.net.mk
Fri Dec 14 21:27:10 UTC 2012


> утре у 7 2с.мк кафана у бравос? можам да се јавам да резервирам јас, 
> ај да видам расположение.
>

еј што не успеавме да се договориме во кафана да одиме - не успеавме.

сега, да не сакате да се договориме нешто проектче да пишуваме?

-- 
ннвцMore information about the Ossm-members mailing list