[2s.mk-friends] Напојување за гајгер-милеров бројач

Marko Doda marko at lugola.net
Sat Dec 15 10:14:21 UTC 2012


Имам јас, ќе донесам.

2012/12/15 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>

>
> За таа цел би сакал да прашам ако некој случајно има некоја расипана
> штедлива сијалица и патот утре го носи накај хаклаб, нека ја земе успат,
> потребно ми е flyback трансформаторчето внатре :)
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20121215/c38d1e63/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list