[2s.mk-friends] Java programer

Hristina Nikolovska hristina.nikolovska at gmail.com
Mon Dec 17 22:28:07 UTC 2012


Здраво :)

Немаше инсталирано кирилична подршка на компјутерот кој го користев во
моментот :)), а користењето знам дека е прва лекција тука :)))
Дури бев во сериозна дилема, дали да додадам во маилот "Pardon my
Alt+Shift" :)) Се понадевав дека ќе помине без опомена :))

позз.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20121217/fd641f64/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list