[2s.mk-friends] Java programer

Azder azhder at gmail.com
Tue Dec 18 23:37:50 UTC 2012


> дали да додадам во маилот "Pardon my Alt+Shift" :))

Се сомневам дека поголемиот број читачи на
ossm-members at lists.softver.org.mk го користат баш Alt+Shift за
менување тастатура, па можеби е подобро што не го додаде :P

2012/12/17 Hristina Nikolovska <hristina.nikolovska at gmail.com>:
> Здраво :)
>
> Немаше инсталирано кирилична подршка на компјутерот кој го користев во
> моментот :)), а користењето знам дека е прва лекција тука :)))
> Дури бев во сериозна дилема, дали да додадам во маилот "Pardon my Alt+Shift"
> :)) Се понадевав дека ќе помине без опомена :))
>
> позз.
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>-- 
Се читаме (Se chitame).


More information about the Ossm-members mailing list