[2s.mk-friends] Java programer

Hristina Nikolovska hristina.nikolovska at gmail.com
Wed Dec 19 01:47:11 UTC 2012


.. или само за оние кои го наместиле како опционално - не важи. За сите
други членови замената со French
е сосема соодветна :)))))2012/12/19 Azder <azhder at gmail.com>

> > дали да додадам во маилот "Pardon my Alt+Shift" :))
>
> Се сомневам дека поголемиот број читачи на
> ossm-members at lists.softver.org.mk го користат баш Alt+Shift за
> менување тастатура, па можеби е подобро што не го додаде :P
>
> 2012/12/17 Hristina Nikolovska <hristina.nikolovska at gmail.com>:
> > Здраво :)
> >
> > Немаше инсталирано кирилична подршка на компјутерот кој го користев во
> > моментот :)), а користењето знам дека е прва лекција тука :)))
> > Дури бев во сериозна дилема, дали да додадам во маилот "Pardon my
> Alt+Shift"
> > :)) Се понадевав дека ќе помине без опомена :))
> >
> > позз.
> >
> > _______________________________________________
> > Ossm-members mailing list
> > Ossm-members at lists.softver.org.mk
> > https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
> >
>
>
>
> --
> Се читаме (Se chitame).
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20121219/648e6069/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list