[2s.mk-friends] Java programer

Azder azhder at gmail.com
Wed Dec 19 20:10:16 UTC 2012


> и замената со French е сосема соодветна :)))))

French нефренч as long as nos entendemos меѓусебно :D

2012/12/19 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> 2012/12/19 Azder <azhder at gmail.com>:
>>> дали да додадам во маилот "Pardon my Alt+Shift" :))
>>
>> Се сомневам дека поголемиот број читачи на
>> ossm-members at lists.softver.org.mk го користат баш Alt+Shift за
>> менување тастатура, па можеби е подобро што не го додаде :P
>
> Убаво и кажа, браво.
> --
> Арангел
> xmpp/mail
> ufo \o/ linux.net.mk
> http://blog.spodeli.org
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members-- 
Се читаме (Se chitame).


More information about the Ossm-members mailing list