[2s.mk-friends] 29c3: Congress everywhere

Ana Risteska a.risteska at gmail.com
Tue Dec 25 13:03:33 UTC 2012


Јас и Тамара можеме за 27/28/29.12, но не би можеле цело време, работните
денови после 5.
Би било океј да направиме некаков распоред. Вториот проектор кој планиравме
да го земеме
е на сервис, не знам дали ќе го поправат до тогаш.


2012/12/25 Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com>

> 2012/12/25 Mite Mitreski <mitemitreski at gmail.com>
>
>> Кога би се организирало, јас би бил присутен во четврток и некое време во
>> петок ама не можам да се нафатам да бидам домаќин...
>>
>
>
> Ваљда должноста на домаќинот колку што јас сфаќам е само да отклучиш и да
> упалиш греење. Во суштина да биде Хаклабот отворен.
>
> После сите присутни ќе си се договорат кој стрим ќе се гледа. Ако има втор
> проектор и повеќе луѓе може во две простории ама тоа со греењето ќе биде
> помачно да се загреат двете соби убаво.
>
> Ако има некој и за поручек после 5 што може да биде домаќин некој ден нека
> се пријави исто.
>
> --
> Glisha
>
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20121225/9f8e3639/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list