[2s.mk-friends] 29c3: Congress everywhere

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Tue Dec 25 12:53:11 UTC 2012


2012/12/25 Mite Mitreski <mitemitreski at gmail.com>

> Кога би се организирало, јас би бил присутен во четврток и некое време во
> петок ама не можам да се нафатам да бидам домаќин...
>


Ваљда должноста на домаќинот колку што јас сфаќам е само да отклучиш и да
упалиш греење. Во суштина да биде Хаклабот отворен.

После сите присутни ќе си се договорат кој стрим ќе се гледа. Ако има втор
проектор и повеќе луѓе може во две простории ама тоа со греењето ќе биде
помачно да се загреат двете соби убаво.

Ако има некој и за поручек после 5 што може да биде домаќин некој ден нека
се пријави исто.

-- 
Glisha
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20121225/ac896d4b/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list