[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2012

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Fri Feb 3 11:51:15 UTC 2012


On 02/01/2012 12:17 AM, Дарко Стојковски wrote:
>
> Да заинтересирани сме да организираме, баш мислев да пишам пред некој 
> ден на ирц да прашам кога има термин слободен.
>
> Ок, вака стојат работите Народна Техника ни е на располагање, таму 
> имаме инфраструктура (мрежа, струја, а и подобро грејање од лани би 
> требало да имаме оваа година).
>
> Brainstorm now!
>
> прво што ми паѓа на памет,
> дали да правиме пак 2 дена само еден:
>

Океј друштво, значи се знае горе долу што треба да се направи :) Целата 
организација паѓа во ваши раце, одредете место, датум и времетраење и 
пишете на листа тука.

Предлагам да биде пред крајот на февруари.

-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120203/85722eb8/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list