[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2012

Dalibor Sojic dalibor.sojic at gmail.com
Fri Feb 3 14:47:30 UTC 2012


On Feb 3, 2012, at 12:51 PM, Aleks wrote:
> Океј друштво, значи се знае горе долу што треба да се направи :) Целата организација паѓа во ваши раце, одредете место, датум и времетраење и пишете на листа тука.
> 
> Предлагам да биде пред крајот на февруари.

Јас би сакал да бидат пак 2 дена. Само пола ден у "припреми" би изгубиле.

Пред крај на февруари, последниот викенд, 25ти и 26ти.More information about the Ossm-members mailing list