[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2012

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Mon Feb 6 20:45:18 UTC 2012


2012/2/6 Дарко Стојковски <dar3.st at gmail.com>:
> Дечки, да правиме нешто како прелиминарна програма однапред или?

Па најдобро е на вики страницата, секој да напише што нуди (што би
можел да презентира и на која тема) и што би сакал да слуша или да
научи. на пример : http://wiki.spodeli.org/NSND/2012/Куманово

Поздрав,

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list