[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2012

Дарко Стојковски dar3.st at gmail.com
Mon Feb 6 22:42:10 UTC 2012


On Mon 06 Feb 2012 09:45:18 PM CET, Igor Stamatovski wrote:
>
> Па најдобро е на вики страницата, секој да напише што нуди (што би
> можел да презентира и на која тема) и што би сакал да слуша или да
> научи. на пример : http://wiki.spodeli.org/NSND/2012/Куманово
>
> Поздрав,
>

и лани правевме вака, значи и сега идеме така. Ајде пополнете кој што 
имате сакатеMore information about the Ossm-members mailing list