[2s.mk-friends] Четврток

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Wed Feb 8 16:48:12 UTC 2012


има предлози што ќе се прави овој четврток (утре)?

мислам некој предложи да се доправи програмот за вадење корисни податоци
од буџетот на Р.М??? или?

друга опција е да се направи македонска тастатура за
https://wiki.maliit.org/Main_Page

трето?


-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list