[2s.mk-friends] Четврток

Toni Jovanoski minimoog77 at gmail.com
Wed Feb 8 16:48:01 UTC 2012


Јас и онака утре најверојатно ќе дојдам да си го земам Ламборџинито...

Нешто сакав за OpenGL но немав време оваа недела за ништо поозбилно.

Поздрав,
Тони

On Wed, Feb 8, 2012 at 5:48 PM, Damjan Georgievski
<penguinista at mail.net.mk>wrote:

> има предлози што ќе се прави овој четврток (утре)?
>
> мислам некој предложи да се доправи програмот за вадење корисни податоци
> од буџетот на Р.М??? или?
>
> друга опција е да се направи македонска тастатура за
> https://wiki.maliit.org/Main_Page
>
> трето?
>
>
> --
> дамјан
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120208/5fefb715/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list