[2s.mk-friends] Четврток

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Thu Feb 9 00:32:04 UTC 2012


>
> Можете да ме частите пиво кога ќе ме сретнете :)

можеме :)

>
> PS Сакам да дојдам некој да консултирам како да направам една python
> скрипта, па ако има простор ок ако не може и во понеделник.

пајти за python прашуваш, има колку сакаш луѓе што ќе ти помогнат за
скрипта, утре поготово :)

-- 
Владан


More information about the Ossm-members mailing list